INFO

5 months ago
Booking Awal Hari Raya

Klu nak tau, tiap2 tahun, mcm ni la gambaran pedihnya hati customer yg booking keta sewa last minit masa hari raya. So, buat booking awal utk HARI RAYA HAJI yang dijangka akan jatuh pada tarikh 22 ... See more

6 months ago
Temperature Viva

[Eksperimen Sosial] Di manakah terletaknya tanda suhu keta Viva? Sebelum keta viva korang kna tukar enjin, baik korang tag bini/anak/gelpren korang kt bideo ni.

6 months ago

Ramai yg kecam psl kad jimat letrik datoo Boy hrtu, tp korang tak tahu sbnrnya ada kad yg lg power dr tu.

6 months ago
Kisah sedih seorang ibu

Di adaptasi dr kisah benar cstomer sy.Hanya kerna si ibu tidak mampu memberikan anaknya motor/kereta di universiti, si anak snaggup membuat ibunya begitu..Hayatilah hingga penghujungnya...

6 months ago
Tips tukar wiper kereta

Tag husband / kwn lelaki korang yang tak tahu tukar wiper kereta.

6 months ago
Dokumen kena lengkap Bro

Banyak songeh plak brader ni,sape kenal roger saya !!!

6 months ago
Berapa Kapasiti Penumpang Starex?

=========================================================
MENCARI MPV ATAU VAN SEWA TERBAIK DI SELANGOR & KUALA LUMPUR?
=========================================================
.
SEBELUM TU, NAK ... See more

« 2 of 2 »
Call Now
Directions