INFO

["error","An access token is required to request this resource."]
4 weeks ago
Timeline Photos

Malas aku nak pikir ayat, bkn org baca pun . bos suruh buat, aku buat jer la. penat dh ni smpai mlm hntar keta.

Car Rental & chaffeur
wasap.my/60133580776
www.altimatcarrental.com.my

#huaweip20pro

4 weeks ago
Timeline Photos

"Walau hujan lebat melanda pagi ni, perjuangan & khidmat tetap diteruskan untuk kemaslahatan masyarakat & warga Rawang khasnya" - YB Dato Seri Dr Altimat bin Car Rental

Rental & ... See more

1 month ago
Timeline Photos

Dari pagi sampai petang, ada kala sampai malam, cari rezeki bawa pulang, untuk orang yang tersayang, oooo ooo, bersabarlah 🎶🎶🎶🎶

Diambil dengan menggunakan handphone pinjam Huawei P20 Pro ... See more

1 month ago
Timeline Photos

Bukan auto atau propa. Semua kenderaan kami diservis & maintenance on-time di woksyop panel kami. Boleh rujuk pada sticker service dicermin semua kenderaan kami untuk pengesahan . Klu tak caya jugak, ... See more

1 month ago
Timeline Photos

Ada ni haa, baru settle servis kat Nissan Kota Damansara. Nak pergi mana, meh abg bawakkan. Nissan Urvan 2.5 Manual (14 seater)

Rental & chaffeur.
All type of MPV & ... See more

1 month ago
Timeline Photos

Org Sabah : Hai Bang, saya dari Sabah, mahu datang rumah kakak saya di KOTA DAMANSARA. Mahu sewa kereta myvi untuk jalan² KL, boleh ka?
Altimat : Boleh Bah!
(abaikan tayar kotor kena lecak)

Rental ... See more

1 month ago
Photos from Altimat Car Rental Services's post

Alhamdulillah, hasil kerja keras dan semangat yang ditunjukkan semua pemain & pengurusan, ALTIMAT FC mendapat kemenangan pada perlawanan penting semalam dengan keputusan ALTIMAT FC 3- 2 TERRABUR FC. ... See more

« 2 of 6 »
Call Now
Directions