INFO

20 hours ago
Timeline Photos

"Actually I'm not a car guy. Cars mean nothing to me. Viva auto is enough for me right now. That why I run this rental business, at least can help others " - YB Dato Seri Dr Altimat bin Car ... See more

2 days ago
Photos from Altimat Car Rental Services's post

[PANAS, KERAS & TEGANG] Inilah ungkapan yang paling sesuai untuk perlawanan liga petang tadi di antara ALTIMAT FC vs OPERON FC yang berkesudahan seri tanpa jaringan. Walaupun begitu, selepas tamat ... See more

2 days ago
Timeline Photos

Malas aku nak pikir ayat, bkn org baca pun . bos suruh buat, aku buat jer la. penat dh ni smpai mlm hntar keta.

Car Rental & chaffeur
wasap.my/60133580776
www.altimatcarrental.com.my

#huaweip20pro

2 days ago
Timeline Photos

"Walau hujan lebat melanda pagi ni, perjuangan & khidmat tetap diteruskan untuk kemaslahatan masyarakat & warga Rawang khasnya" - YB Dato Seri Dr Altimat bin Car Rental

Rental & ... See more

3 days ago
Timeline Photos

Dari pagi sampai petang, ada kala sampai malam, cari rezeki bawa pulang, untuk orang yang tersayang, oooo ooo, bersabarlah 🎶🎶🎶🎶

Diambil dengan menggunakan handphone pinjam Huawei P20 Pro ... See more

3 days ago
Timeline Photos

Bukan auto atau propa. Semua kenderaan kami diservis & maintenance on-time di woksyop panel kami. Boleh rujuk pada sticker service dicermin semua kenderaan kami untuk pengesahan . Klu tak caya jugak, ... See more

1 week ago
Timeline Photos

Ada ni haa, baru settle servis kat Nissan Kota Damansara. Nak pergi mana, meh abg bawakkan. Nissan Urvan 2.5 Manual (14 seater)

Rental & chaffeur.
All type of MPV & ... See more

1 week ago
Timeline Photos

Org Sabah : Hai Bang, saya dari Sabah, mahu datang rumah kakak saya di KOTA DAMANSARA. Mahu sewa kereta myvi untuk jalan² KL, boleh ka?
Altimat : Boleh Bah!
(abaikan tayar kotor kena lecak)

Rental ... See more

« 1 of 5 »
Call Now
Directions