INFO

1 month ago

Jangan asik suruh kerajaan jer yang kena berubah, kita pun kena berubah jugak.Mohon terasa yer.

2 months ago

Bukan propa atau auta, keta tinggal 5 bijik shj raya ni. Kita beraya ni nak bermaaf-maafan, jgn sampai gaduh laki bini.Buat persediaan awal sebaiknya.Tolong ingat2kan pd rakan yang lain.Salam ... See more

2 months ago

Sedangkan PRU14 haritu jauh² pun kita blh sewa kereta balik kg, bulan Ramadhan ni jgn lupa org tua di kampung pulak yer. Mesti diorg rindu tu. Selamat Menyambut Ramadhan.17 May 2018 (Khamis).

2 months ago
Booking Awal Hari Raya

Klu nak tau, tiap2 tahun, mcm ni la gambaran pedihnya hati customer yg booking keta sewa last minit masa hari raya. So, buat booking awal utk HARI RAYA !!!

3 months ago
Temperature Viva

[Eksperimen Sosial] Di manakah terletaknya tanda suhu keta Viva? Sebelum keta viva korang kna tukar enjin, baik korang tag bini/anak/gelpren korang kt bideo ni.

3 months ago

Ramai yg kecam psl kad jimat letrik datoo Boy hrtu, tp korang tak tahu sbnrnya ada kad yg lg power dr tu.

4 months ago
Kisah sedih seorang ibu

Di adaptasi dr kisah benar cstomer sy.Hanya kerna si ibu tidak mampu memberikan anaknya motor/kereta di universiti, si anak snaggup membuat ibunya begitu..Hayatilah hingga penghujungnya...

4 months ago
Tips tukar wiper kereta

Tag husband / kwn lelaki korang yang tak tahu tukar wiper kereta.

4 months ago
Dokumen kena lengkap Bro

Banyak songeh plak brader ni,sape kenal roger saya !!!

4 months ago
Berapa Kapasiti Penumpang Starex?

80% cstomer pompuan tak tahu nama & berapa seater MPV paling besor dlm msia ni.Ni nk bgtau sambil dgr lagu #thunder.

Call Now
Directions